Helende lichaamssessies door toegangsbewustzijn

Wat zijn helende lichaamssessies met behulp van toegangsbewustzijn?

Een helende lichaamssessie is gebaseerd op het gegeven dat je precies goed bent zoals je bent, dat je zelf Weet, en dat bewustzijn alles kan veranderen. De lichaamsprocessen in Access Counciousness® verwijderen de beperkingen die je zelf rondom bewoordingen en situaties hebt opgebouwd (vanuit je hoofd tot jouw waarheid gemaakt)
Het Access Counsciousness Clearing Statemanent® wist de energetische lading op deze bewoordingen en situaties en neutraliseert en elimineert ze.

De kracht van de Access Consciousness® Clearing Statement is het vermogen om blokkades op te ruimen waar je jezelf niet bewust van bent en die je belemmeren in je eigen groei en ontwikkeling

Om specifiek op diverse thema’s te kunnen werken is er een grote diversiteit van verschillende lichaams proces modules beschikbaar, om zo maatwerk te kunnen bieden voor je. Bij Caroline cares bied ik de volgende lichaamsproces sessies voor je aan

  • Body Process Hormoonbalans – een voedend lichaamsproces dat je hormoonhuishouding in balans brengt en optimaliseert. Extra waardevol bij o.a. overgangsverschijnselen, menstruatieontregeling, hormonale disbalans, endometriose en alle overige ongemakken in je hormonale systeem
  • Body Process RNA – een nieuw lichaamsproces voor meer rust en balans rondom wat er nu actueel is rondom C, wel of niet gevaccineerd, hoe zou het zijn om de energetische lading en spanning omtrent C los te laten en negatieve gevolgen van testen & de prik te neutraliseren en te elimineren? Een totale detox hiervoor, heerlijk toch?

    Hoe ziet een behandeling eruit?
    Gedurende een lichaamshelende sessie lig je heerlijk comfortabel op de behandeltafel afgedekt met een comfortabel dekentje zodat je een zo maximaal mogelijk ontspannen houding aan kunt nemen. De sessie gebeurt door middel van handoplegging op specifiek bij elk verschillend lichaamsproces behorende energiepunten op het geklede lichaam, waarna de sessie wordt geopend en de energie en het Access Consciousness® Clearing Statement het werkt doet om de blokkades op te ruimen, te transformeren, neutraliseren en te elimineren.

    Een sessie duurt ca 60 minuten
    De kosten voor een helende lichaamssessie zijn € 60,=

Heb ik je interesse gewekt, en wil je graag eens kennis maken met één of meerdere helende lichaamssessies, neem dan graag contact met me op.

Ik zie ernaar uit met je te mogen werken,

Warme groeten,
Caroline