Data en tijden workshops en cursussen Caroline cares

Vanwege de aangescherpte maatregelen vanuit het RIVM zijn alle LIVE workshops tot en met 19 Januari komen te vervallen. De Oudjaar 2020 sessie op woensdag 30 december van 09:30-11:00 geef ik ONLINE via FB LIVE, hieraan kun je GRATIS deelnemen.
Gewoon omdat het kan en ik graag deel vanuit mijn hart.
Aanmelden kan via het evenement op de FB pagina van Caroline cares.

Alle workshops en cursussen welke ik geef in mijn eigen sessie en workshop ruimte aan het Wolvespoor 19 in Etten-Leur worden gestart met een minimaal deelnemers aantal van 3 personen. (voor de massage cursus 4 deelnemers)

De dagen en tijden worden met de cursisten in overleg ingepland

Voor alle workshops en cursussen of voor meer informatie kun je jezelf aanmelden via het contactformulier

Extern bij Balletstudio Tamara in Zevenbergen organiseer ik ook diverse waardevolle (kennismakings) workshops en mooie sessies.

De data en tijden waarop deze plaatsvinden vind je hier

Ik zie ernaar uit met je te mogen werken!

Warme groeten,
Caroline