Happy Life Festival – Oosterhout

Happy Life Festival – Oosterhout

Het Happy Live Festival in Oosterhout wil met dit gratis toegankelijke festival mensen op een laagdrempelige manier inspireren, informeren en adviseren om bewuster te leven vanuit je ware intentie, vanuit je hart, je passie en je Zielsmissie

De eerste editie ben ik zelf als bezoeker te gast geweest en wat een geweldige sfeer, beleving en verbinding was dat, kippenvel all over! Zó waardevol, mooi en fijn!

Hierdoor geïnspireerd riep alles in mij dat ik het jaar daarop zelf mee wilde doen als deelneemster om te stralen, shinen , en mensen kennis te laten maken met dát waarvan je hart gaat dansen en je Ziel van zingen. Om mensen te mogen inspireren en te laten ervaren en zich te laten herinneren dat ze zelf ook hun eigen innerlijke vlam (weer) volop mogen laten branden en hun licht de wereld in mogen laten schijnen. Wat een prachtig cadeau voor jezelf is dat, als je jezelf dit gunt. Het was is 1 woord ge-wel-dig! Wat een prachtige ontmoetingen en verbindingen zijn er gemaakt die dag, wow!

Daarom besloot ik dat ik de eerstvolgende editie zeker weer aanwezig wilde zijn als deelneemster.

Dit prachtig inspirerende festival wordt dit jaar voor de 3e keer georganiseerd.
En uiteraard ben ik er weer bij. Dit jaar wordt het Festival gehouden op 10 September 2022

Deze editie ga ik iets heel unieks aanbieden, in samenwerking met Miriam Trienen en haar prachtige unieke intuïtieve schilderijen.
Wetend dat op een festival de bezoekers graag iets “blijvends en tastbaars” mee naar huis willen nemen is het concept voor deze editie ontstaan.

Je mag deze dag een uniek intuïtief schilderij uitkiezen vanuit je eigen gevoel, en daarbij ontvang je “live” een persoonlijke inzicht & inspiratie sessie, gestuurd door en met behulp van mijn Universele helpers, waar ik ook mijn loepzuivere intuïtie vandaan heb, en tastbaar gemaakt door middel van mijn inzicht en inspiratiekaarten.

Bij elk schilderij zit ook nog een persoonlijke geschreven boodschap, welke ik intuïtief heb doorgekregen, welke Miriam met aandacht en liefde heeft uitgeschreven en in een envelop bij het schilderij heeft gedaan. Het mooie is dat ik dus op voorhand totaal niet weet voor wie het schilderij is, maar dat de boodschap wel gelijk loepzuiver doorkomt.

Heb je het gevoel dat dit écht iets is voor jou, kom dan gezellig langs op het Happy Life Festival in Oosterhout in het Floraliapark op 10 September 2022

Het is echt een supermooie beleving om deze dag eens te ervaren, er is zoveel leuks en inspirerends om te zien, te ervaren en te beleven

We zien naar ernaar uit om je te mogen verwelkomen