Edelsteen massage

Een massage met Edelstenen geeft een extra verzachtende werking
De Edelstenen worden heerlijk verwarmd en worden gebruikt in combinatie met zachte, warme massageolie. Al eeuwen lang spreken Edelstenen tot de verbeelding, ze zijn er in vele kleuren en vormen met ieder hun eigen unieke werking.

Gedurende een Edelsteenmassage wordt gebruik gemaakt van de (voor jou wellicht al bekende) “Gouden Driehoek” een magische combinatie van Rozekwarts, Amethist en Bergkristal, gezien de eigenschappen van deze 3 soorten Edelstenen elkaar aanvullen en bekrachtigen, waardoor je het grootst mogelijke effect mag ervaren van deze daadwerkelijke “gouden combinatie”. Ze heten niet voor niets de “Gouden Driehoek”

Rozekwarts heeft een milde kalmerende werking en is een echte hartopener, voor toelating van oneindige vrede en liefde. Rozekwarts heeft een sterk verzachtende liefdevolle werking

Amethist is een zeer krachtige en beschermende steen die je intuïtie aanwakkert. Amethist bevordert je spirituele ont-wikkeling, maakt je hoofd helderder en geeft je duidelijk inzicht in de keuzes die je maakt.

Bergkristal is een neutrale en zuivere Edelsteen die de werking van andere edelstenen helpt versterken. Deze steen zuivert, geeft energie, en neutraliseert en balanceert de energie goed uit. Bergkristal stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans.