Burn-out begeleiding

Burn-out – Letterlijk gezegd “opgebrand” en feitelijk is dat het ook, als een accu die volledig leeg is. Gelukkig zijn wij als mens zo krachtig dat onze accu nog wel herstelbaar is. Het heeft alleen alle tijd nodig die ervoor nodig is,  én heel belangrijk, dat dit gecombineerd wordt met een goede aansluitende manier van herstelbegeleiding die bij jou past, om volledig uit je BURN OUT te komen en te blijven, zodat jij “jouw hart (weer) kunt laten dansen”
Écht MAATWERK dus.

Door mijn sport, beweeg – & adem achtergrond, mijn goed ontwikkelde intuïtie, mijn eclectische werkwijze én mijn eigen burn-out ervaring bezit ik een veelzijdigheid aan vaardigheden, om je zo goed mogelijk te begeleiden met als doel om volledig uit je burn-out te komen en te blijven. Hiervoor maak ik gebruik van onder andere inzichtgevende eclectische (gesprek)sessies, stressreducerend bewegen en ademen of therapeutic jumping. Samen stemmen we af wat voor jou de beste optie is om in te zetten.

Heb ik je belangstelling gewekt en voelt het goed aan voor je, dan maak ik graag kennis om te kijken waarmee ik je mag begeleiden

Warme groeten,

Caroline