Reiki


Wat is Reiki?

Reiki wordt wel vertaald als “universele levens energie”. Letterlijk vertaald uit het Japans betekent het “kracht van de zon”. De naam luidt officieel ‘Usui Shiku Ryoho’, of in het Nederlands ‘De Usui Reiki methode’. Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op lichamelijk als ook op geestelijk, en emotioneel niveau. Het mooie is dat iedereen de Reiki energie in zich heeft en de beoefening ervan kan leren, dit na een Reiki cursus . Om de zuivere universele energie goed te kunnen laten doorstromen door je eigen energiekanalen, is het Reiki-systeem verdeeld in 3 gradaties. Bij iedere nieuwe graad is de stroom van de Reiki-energie krachtiger en intenser. Voor ieder individu is de ervaring en bewustwording van deze energie anders, men ontvangt wat er nodig is en waar er behoefte aan is.

Indien je interesse hebt om zelf eens te ervaren wat Reiki voor je doet, maak dan gerust eens een afspraak met me voor een Reiki behandeling

Regelmatig organiseer ik ook op locatie kennismakingsworkshops om alvast eens kennis te maken met Reiki voordat je direct al een Reiki cursusdag moet volgen.

Neem hiervoor contact met me op om een afspraak in te plannen, van harte welkom