Inzichtgevende eclectische sessie

Het doel is om een voor jou persoonlijk zo goed mogelijk resultaat te behalen in je persoonlijke groei, waardoor je jezelf (weer) vrij, onbelemmerd en lichter kunt gaan voelen en in je eigen kracht en balans kunt blijven. Daardoor vergroot je jouw energie en kun je weer volop gaan stralen vanuit je ware kern. Door mijn sterk intuïtief gevoel, kan ik loepzuiver afstemmen op de behoeftevraag. Precies dát kan worden ingezet wat er op dat moment nodig is. Een eclectische sessie, is dus echt MAATWERK en kan heel goed aanvullend werken als ondersteuning bij overige reguliere behandelwijzen.

Om je meer bewustzijn te laten ervaren, in o.a. de dieper liggende oorzaak in het “waarom” het vaak maar moeizaam lukt om spanning en stress te verminderen en waardoor je vast blijft lopen, maak ik gebruik van inzicht gevende eclectische sessies, om samen met je te ontdekken “wat eronder ligt”, dat wat zich afspeelt in je onderbewuste. Om hiermee aan de slag te gaan maak ik onder andere gebruik van een diepe geleide meditatie, waarbij je zonder de tussenkomst van je afleidende gedachten vanuit je hoofd, dat wat zich op het onbewuste afspeelt naar je bewuste kunt halen, zodat het de ruimte mag krijgen om in het hier en nu te mogen transformeren en vervolgens op te lossen. 

Ook een Bodyprocess sessie is een hele fijne en toegankelijke manier om een start te maken om vanuit je onderbewustzijn ruimte vrij te maken en meer vrijheid en luchtigheid te gaan ervaren in je leven

Wil je samen met mij kijken naar waarbij ik je zou mogen begeleiden, neem dan graag contact met me op