Overzicht introductie workshops & korte cursussen

UNIEKE KANS

Diverse keren per jaar bied ik mooie, leuke en waardevolle (introductie) workshops en korte cursussen aan, voor iedereen die meer verdieping, ontwikkeling en groei wil gaan ervaren op persoonlijk, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.

Deze workshops zijn dé ultieme gelegenheid om eens te “proeven en ervaren” wat er bij jou past. Door deze korte kennismakingsworkshops kun je in relatief korte tijd en tegen zeer reële prijzen jezelf oriënteren, waardoor je jezelf al steeds meer richting kunt gaan geven in de mogelijkheden die bij jou passen, zonder dat je direct aan een complete volledige cursus hoeft deel te nemen, dus eerst heerlijk “rondshoppen”, hoe fijn is dat!

INTRODUCTIE WORKSHOPS

Alle introductie workshops worden gegeven op een nader te bepalen doordeweekse avond van 19:00-20:30 in mijn sfeervolle sessieruimte aan het Wolvespoor 19 te Etten-Leur
Jouw bijdrage voor een (introductie) workshop is € 20,=

Of je nu geïnteresseerd bent om wat meer te weten te komen en te ervaren over Reiki, Chakra analyse, Edelstenen en Inspiratie & inzichtkaarten, Goed in je Vel zitten, jezelf energiek ademen, loslaten vanuit je Chakra’s, een prachtige inzicht en inspiratie sessie wilt ontvangen, meer leren vertrouwen op je intuïtieve vermogens, of jezelf wilt laten onderdompelen in een heerlijke ervarings sessie van klankresonantie vanuit de Koshi’s door de 4 natuur elementen, je krijgt een prachtig mooi ruim aanbod aan keuzes en diversiteit aangeboden. Hieronder vind je een samenvatting van de diverse workshops en sessies, klik op de betreffende workshop en je komt in de complete omschrijving en beleving van de workshop. Klik hier voor de eerstvolgende data en tijden.

Introductieworkshop Inspiratie & inzichtkaarten
Introductieworkshop Reiki
Introductieworkshop Edelstenen
Introductieworkshop Chakra’s ervaren en analyseren
Workshop Adem jezelf Energiek
Workshop “Goed in je Vel” – Loslaten vanuit je Chakra’s
Workshop Aarden-Gronden-Afschermen – extra waardevol als je een HSP bent
Workshop “Goed in je Vel” – Loslaten vanuit je Chakra’s
Basiscursus werken met inzicht & inspiratiekaarten
Klankresonantiesessie door de 4 natuur elementen
Workshop Wat jouw Chakra’s jou vertellen
Workshop Leren vertrouwen op je intuïtieve vermogens


Graag zie ik ernaar uit om je te mogen begroeten en met je te mogen werken

Voor meer informatie of om je aan te melden klik hier

Warme groeten,

Caroline