Overzicht introductie workshops & korte cursussen

UNIEKE KANS

Diverse keren per jaar bied ik mooie, leuke en waardevolle (introductie) workshops en korte cursussen aan, voor iedereen die meer verdieping, ontwikkeling en groei wil op persoonlijk, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.

Deze workshops zijn dé ultieme gelegenheid om eens te “proeven en ervaren” wat er bij jou past. Door deze korte kennismakingsworkshops kun je in relatief korte tijd en tegen zeer reële prijzen jezelf oriënteren, waardoor je jezelf al steeds meer richting kunt gaan geven in de mogelijkheden die bij jou passen, zonder dat je direct aan een complete volledige cursus hoeft deel te nemen, dus eerst heerlijk “rondshoppen”, hoe fijn is dat!

INTRODUCTIE WORKSHOPS

Alle introductie workshops worden gegeven op dinsdag avond van 19:00-20:30

Voor alle workshops en cursussen of voor meer informatie of om jezelf aan te melden, neem dan graag even contact met me op

Naast de ZOMER & NAJAAR kennismakingsworkshops bied ik tevens ook nog de hier onderstaande workshops en sessies aan. Of je nu geïnteresseerd bent om wat meer te weten te komen en te ervaren over Reiki, Chakra analyse, Edelstenen en Inspiratie & inzichtkaarten, Goed in je Vel zitten, jezelf energiek ademen, of loslaten vanuit je Chakra’s, of een prachtige inzicht en inspiratie sessie wilt ontvangen, je krijgt een prachtig mooie ruime keuze en diversiteit aangeboden. Klik hier voor de complete omschrijving en eerstvolgende data en tijden voor de workshops.

Introductieworkshop Inspiratie & inzichtkaarten
Introductieworkshop Reiki
Introductieworkshop Edelstenen
Introductieworkshop Chakra’s ervaren en analyseren
Workshop Adem jezelf Energiek
Workshop “Goed in je Vel” – Loslaten vanuit je Chakra’s
Workshop Aarden-Gronden-Afschermen – extra waardevol als je een HSP bent
Workshop Intuïtieve inzicht & inspiratiesessie vanuit uniek schilderij
Workshop “Goed in je Vel” – Loslaten vanuit je Chakra’s
2 weekse cursus inzicht & inspiratie kaarten
3 weekse workshop Maak je eigen intuïtieve Boom


Graag zie ik ernaar uit om je te mogen begroeten en met je te mogen werken

Voor meer informatie of om je aan te melden klik hier

Warme groeten,

Caroline