AT – Alleen geboren tweelingen

“Eerst jezelf helen en dan het contact herstellen met je tweelinghelft”

Dat is een bekend thema waar veel alleen geboren tweelingen (of meerlingen) mee te maken krijgen in hun leven. Gezien ikzelf als 7 maands alleen geboren tweeling (mijn zus Yvette is 1 dag na onze geboorte overleden) op de wereld ben gekomen is dit mijn basis geweest voor wie ik nu volledig kan Zijn en de wereld in uitdragen mag

Mijn kennis en ervaring die ik in dit proces gelopen heb deel ik heel graag met andere alleen geboren tweelingen (AT-ers) zodat ook zij zichzelf “heel en compleet” mogen voelen en het als hun grootste kracht kunnen gaan maken, ervaren en ernaar gaan leven

Voel je dat je bij mij mag zijn om op dit stuk nog wat te transformeren en elimineren neem dan graag contact met me op zodat ik met liefde een stukje mee mag lopen op jouw pad

Joyce en ik ontmoetten elkaar bij een Open Coffee bijeenkomst. Al snel werd duidelijk dat onze paden niet toevallig kruisten. Er was meer dan genoeg gespreksstof en ervaringen uit te wisselen en te delen met elkaar. Joyce heeft mij geïnterviewd in een serie over alleen geboren tweelingen ter gelegenheid van haar boek Life without Grace

In samenwerking met, en op uitnodiging van Joyce Beckker heeft zij met mij een interview gemaakt betreft mijn AT, hoe ik dit heb omgebogen tot mijn kracht en waarmee ik nu in mijn werk andere AT-ers inspireren mag om in hun kracht te gaan staan en hun unieke eigen potentie ten volste te gaan leven.