AT – Alleen geboren tweelingen

Eerst jezelf helen en dan het contact herstellen met je tweelinghelft

In samenwerking met en op uitnodiging van Joyce Beckker heeft zij met mij een interview gemaakt betreft mijn AT, hoe ik dit heb omgebogen tot mijn kracht en waarmee ik nu in mijn werk andere AT-ers inspireren mag om in hun kracht te gaan staan en hun unieke eigen potentie ten volste te gaan leven.

Hoe is het contact tussen Joyce en mij ontstaan?

Joyce en ik ontmoetten elkaar bij een Open Coffee bijeenkomst. Al snel werd duidelijk dat onze paden niet toevallig kruisten. De weg van de koffietafel via een chakra-reis avond verzorgd door mij, naar de massagetafel in mijn praktijk was een logisch gevolg. Inmiddels heeft Joyce mij ook geïnterviewd in een serie over alleen geboren tweelingen ter gelegenheid van haar boek Life without Grace
Het is ons volkomen helder dat onze samenwerking verder mag evolueren. We kijken er beiden reikhalzend naar uit!

Intuïtief Schilderij thema AT van Miriam Trienen
Kampvuur boekpresentatie Life Without Grace
Joyce’s signeersessie


Visit Us On Facebook