EasyFlow sessie – beweging & ademen als “medicijn”

In deze sessie ga je door middel van zachte vloeiende bewegingen, welke ondersteund worden door jouw bewuste ademhaling, je lichaam laten re-setten van stress, spanning en onbewuste elementen welke je in jouw lichaam hebt opgeslagen.

Doordat je in beweging komt, krijgt je lichaam de ruimte om alles wat er op dat moment los mag komen, de mogelijkheid om het naar buiten toe te brengen en uit je systeem te laten stromen. Dit werkt als het ware als een “medicijn”

Hierdoor ga je ruimte, rust, meer soepelheid en ontspanning ervaren, wat een hele mooie positieve uitwerking heeft op de werking van je immuunsysteem.

Door gedurende de bewegingen je adem er heel bewust bij te gebruiken kun je prachtig mooi letterlijk “balast” wat overbodig is uitblazen en uit je systeem laten gaan.

Alleen al het feit dat je jezelf deze tijd en rust gunt om deel te nemen aan deze sessie is al een cadeautje op zich. De uitwerking op zowel je fysieke, mentale als ook je emotionele lichaam zullen je rust, ruimte en balans geven en je innerlijke kracht laten versterken.

Gezien we in deze sessie veel bewegen, raad ik je aan om makkelijk zittende (sport) kleding aan te trekken waarin je jezelf vrij kunt bewegen.

Ga jij fijn mee met me in deze “EasyFlow”?
Van harte welkom!

Om jezelf aan te melden of om meer informatie op te vragen klik hier

Warme groeten,
Caroline