Introductie lespakket (3 lessen) BodyFlow

Dit introductie lespakket (3 lessen) geeft je dé ultieme kans om kennis te maken met dát wat BodyFlow is en wat het kan betekenen voor je.

In deze sessie ga je door middel van zachte vloeiende bewegingen werken aan je ontspanning, balans en ademhaling, met als doel om je op alle vlakken meer ontspanning te geven en je ademhaling te optimaliseren naar je meest mogelijk ontspannen staat .

Stress laten afnemen door in & met je lijf bezig te zijn, bewuster te gaan ademen, en daardoor steeds meer rust en een diepere ontspanning te gaan ervaren.
Afname van de drukke gedachten in je hoofd, en ruimte maken voor rust en ruimte

Deze sessies verzorg ik op locatie, in groepsverband bij Balletstudio Tamara.

Bij Balletstudio Tamara bied ik dit 3 weekse introductie lespakket aan op:
8-15-22 Juni van 19:30-20:30

Jouw bijdrage voor deze 3 lessen is slechts € 15,=

Aanmelden kan hier of via een email naar info@balletstudiotamara.nl of naar mij info@carolinecares.nl

Op mijn locatie aan het Wolvespoor 19 in Etten-leur ga ik dit 3 weeks introductie lespakket aanbieden vanaf september 2020 op maandag avond. De data hiervoor volgen nog. Heb je hiervoor interesse dan kun je uiteraard alvast jezelf aanmelden via het contactformulier.

Deze BodyFlow les kan uiteraard ook in een 1 op 1 sessie, als je toe bent aan meer ontspanning en rust en je wilt daarbij persoonlijke begeleiding ontvangen.

Ook is het mogelijk om in een kleinschalige setting, met jouw eigen clubje mensen deze Blodyflow sessies te ervaren op mijn eigen locatie aan het Wolvespoor 19 in Etten-Leur.

Heb je interesse in deze Bodyflow sessie(s) neem dan graag contact met me op, zodat we samen kunnen kijken waar ik maatwerk kan aanbieden voor je

Een 1 op 1 sessie BodyFlow duurt ca 75 minuten en kost € 60,=
Voor een wekelijks terugkerende sessie in jouw eigen privésetting met kleine groep eigen mensen (maximaal 5) is de vergoeding op aanvraag

Ik zie ernaar uit om met je te mogen werken!