Introductie lespakket (3 lessen) BodyFlow

Dit introductie lespakket (3 lessen) geeft je dé ultieme kans om kennis te maken met dát wat BodyFlow is en wat het kan betekenen voor je.

In deze sessie ga je door middel van zachte vloeiende bewegingen werken aan je ontspanning, balans en ademhaling, met als doel om je op alle vlakken meer ontspanning te geven en je ademhaling te optimaliseren naar je meest mogelijk ontspannen staat .

Stress laten afnemen door in & met je lijf bezig te zijn, bewuster te gaan ademen, en daardoor steeds meer rust en een diepere ontspanning te gaan ervaren.
Afname van de drukke gedachten in je hoofd, en ruimte maken voor rust en ruimte

Wil je kennismaken met BodyFlow in een kleinschalige setting van maximaal 3 deelnemers, (en/of desgewenst met jouw eigen clubje mensen) om deze sessies te ervaren, neem dan graag contact met me op, en dan stemmen we samen persoonlijk de data en tijd af.

Deze BodyFlow les kan uiteraard ook in een 1 op 1 sessie, als je toe bent aan meer ontspanning en rust en je wilt daarbij persoonlijke begeleiding ontvangen.

Je bent meer dan welkom!

Een 1 op 1 sessie BodyFlow duurt ca 75 minuten en kost € 60,=
Voor een wekelijks terugkerende sessie in jouw eigen privésetting met kleine groep eigen mensen (maximaal 3) is de vergoeding op aanvraag

Ik zie ernaar uit om met je te mogen werken!