Introductie lespakket (3 lessen) Yoga

Dit introductie lespakket (3 lessen) geeft je dé ultieme kans om kennis te maken met dát wat Yoga is en wat het kan betekenen voor je.

In deze sessie ga je door middel van diverse Yoga houdingen werken aan je ontspanning, balans en ademhaling, met als doel om je op alle vlakken meer ontspanning te geven, je ademhaling te optimaliseren en te gaan leren luisteren wat jouw lichaam je te vertellen heeft.

Stress laten afnemen door in & met je lijf bezig te zijn, bewuster gaan ademen, meer ruimte en flexibiliteit creëren in je lichaam, en daardoor steeds meer rust en een diepere ontspanning gaan ervaren. Afname van de drukke gedachten in je hoofd, en ruimte maken voor rust en ruimte. En het écht loslaten van (fysieke en emotionele) blokkades welke nog in je lichaam opgeslagen zijn

Wil je kennismaken met Yoga in een kleinschalige setting van maximaal 3 deelnemers, (en/of desgewenst met jouw eigen clubje mensen) om deze sessies te ervaren, neem dan graag contact met me op, en dan stemmen we samen persoonlijk de data en tijd af.

Deze Yoga les kan uiteraard ook in een 1 op 1 sessie, als je toe bent aan meer ontspanning en rust en je wilt daarbij persoonlijke begeleiding ontvangen.

Je bent meer dan welkom!

Een 1 op 1 sessie BodyFlow duurt ca 75 minuten en kost € 60,=
Voor een wekelijks terugkerende sessie in jouw eigen privésetting met kleine groep eigen mensen (maximaal 3) is de vergoeding op aanvraag

Ik zie ernaar uit om met je te mogen werken!