Meer over Miriam

Mijn naam is Miriam Trienen, en graag vertel ik je wat over hoe onze samenwerking tot stand is gekomen. Caroline heb ik leren kennen toen ze de opleiding tot eclectisch therapeut volgde. Ik was een van haar haar “mysterie guests” gedurende de opleiding en tevens haar eind examen kandidaat. Er was toen direct al een “klik” en we wisten dat we elkaar vaker zouden gaan ontmoeten.

De eerste ontmoeting was bij de Copacabana in Breda waar ik een heerlijke massage heb ontvangen van haar tijdens de “massagedagen”. Daarna volgde een inspiratie avond “intuïtief tekenen” Vervolgens een persoonlijke eclectische regressie sessie om “oud trauma” te transformeren, een cursus pendel maken & ermee werken. De basis cursus ontspanningsmassage.

Bij de introductie avond Reiki heb ik mogen assisteren, in het verleden de Reiki 1 & 2 inwijding gehad, dus dat kwam mooi uit voor de deelnemers.

Nadat mijn zoon uit huis is gegaan is bij mij een “luikje” opengegaan en ben ik, nadat ik van mijn hele huis mijn eigen paleis heb gemaakt, begonnen aan een muurschildering voor mijn massage/behandel kamer. Een prachtig mooie boom. Vanaf dat moment wist ik dat ik meer mocht gaan doen met schilderijen.

Mezelf verdiept in pooring met acryl, en er zelf aan begonnen.
Vanaf dat moment was ik niet meer te stoppen, alles ging als vanzelf, omdat ik weet dat er met deze schilderijen mooie dingen gaan gebeuren.

De schilderijen hebben allemaal een eigen unieke energie en hebben wat te vertellen.
De naam en de inspirerende en inzicht gevende boodschap die bij elk schilderij zit, zijn in liefde verwoord door Caroline.

En nu werken we samen met deze prachtig mooie inspiratie sessies waarin onze beide passies naadloos aansluiten, en een waardevol cadeau zijn voor de ontvanger.

Door middel van de sessie waar inzichten en inspiraties aan je mee gegeven worden, en met een prachtig, voor jou specifiek uniek intuïtief schilderij als tastbare herinnering aan de sessie, krijg je een prachtig “ruggesteuntje” mee

Wat fijn en prachtig mooi om samen te werken, en zo veel waardevols en moois te mogen delen met jullie.

Liefs, Miriam