Samenwerkingsverbanden Caroline cares

Met heel veel dankbaarheid en liefde werk ik samen met een paar fantastisch mooie collega’s om zo onze krachten te bundelen en onze specialiteiten en passie te mogen delen om een nog completer aanbod te kunnen bieden voor je. En omdat de energie met deze kanjers zo mooi aansluit bij elkaar. Zo waardevol en fijn!

Bij Tamara Heeren van Balletstudio Tamara in Zevenbergen verzorg ik wekelijks Pilates en BodyFlow lessen op de maandag avond. Tevens organiseer ik hier prachtige workshops en bieden we samen 2x per jaar een supermooie Yin Yoga met Charka rebalancing special aan.

Klik hier voor alle (contact) informatie, data, tijden en mogelijkheden

Met Miranda van Schilt van Praktijk Handbereik bied ik samen voor jullie
DUO ontspanningsmassages en 4 handen massages aan, een waar cadeautje als je jezelf én een ander waardevol persoon voor jou deze ontspanning en quality time gunt. Ook superleuk om als origineel cadeau te geven!

Klik hier om jullie massage aan te vragen

Met Miriam Trienen van “Mirretje’s Creaties” organiseer ik prachtige 3 uurs inzicht en inspiratie sessies waarbij de intuïtieve acryl schilderijen van Miriam de boventoon voeren.
De sessie geeft je mooie inzichten en inspiratie én je hebt een prachtig tastbaar aandenken vanwege het door jou uitgekozen schilderij, die je uiteraard mee mag nemen naar huis als ruggensteuntje en waardevol aandenken

Tevens organiseren we samen een 3 weekse cursus “creëer en schilder jouw eigen unieke intuïtieve boom” waarbij je vanuit jouw intuïtie jouw eigen unieke boom gaat realiseren en welke voorzien wordt van een persoonlijke inzicht & inspiratie sessie zichtbaar gemaakt voor je vanuit een kaartendeck van jouw keuze (www.deverbindingsboom.nl)

Klik hier om alles te lezen over deze mooie 3 uurs sessies, en om een sessie aan te vragen

We zien ernaar uit om met jullie te mogen werken!

Met warme groeten,

Caroline, Tamara, Miranda, Miriam