Yoga – Hatha/EasyFlow

Yoga is dé manier bij uitstek om via het op een zachte wijze werken met je lijf te gaan ervaren wat er op dat moment aanwezig is. In het gebied waar je wat weerstand, stijfheid of ongemak ervaart in de houdingen geeft je lichaam je aan dat er dingen zijn die je aandacht mogen hebben. Je lichaam is n.l. de blauwdruk van je ziel, en geeft je loepzuiver aan wat er zich afspeelt op zowel fysiek, mentaal en emotioneel/spiritueel niveau bij je.

In een Yoga sessie ga je door middel van diverse Yoga houdingen werken aan je ontspanning, balans en ademhaling, met als doel om je op alle vlakken meer ontspanning te geven, je ademhaling te optimaliseren en te gaan leren luisteren wat jouw lichaam je te vertellen heeft. Door de zachte houdingen word je lichaam aangespoord om zich te ontspannen en los te laten wat er op dat moment niet meer nodig is.
Hierdoor ga je meer rust in je hoofd en meer ruimte en flexibiliteit in je lichaam ervaren.

Stress laten afnemen door bewust op een verzachtende manier met je lijf bezig te zijn, bewuster gaan ademen, meer ruimte en flexibiliteit creëren in je lichaam, en daardoor steeds meer rust en een diepere ontspanning gaan ervaren. Afname van de drukke gedachten in je hoofd, en ruimte maken voor rust en ruimte. En het écht loslaten van (fysieke en emotionele) blokkades welke nog in je lichaam opgeslagen zijn

Hatha/EasyFlow Yoga verzorg ik op locatie op maandag ochtend om 09:00 bij Fitnesscentrum van Drunen in Raamsdonksveer en op maandag avond om 19:00 bij Balletstudio Tamara in Zevenbergen. Op beide locaties ben je van harte welkom om eens een proefles te komen ervaren.

Wil je kennismaken met Yoga in een kleinschalige privé setting van maximaal 3 deelnemers, met jouw “eigen” clubje mensen, om deze sessies te ervaren, neem dan graag contact met me op, en dan stemmen we samen persoonlijk de data en tijd af.

Deze Yoga les kan uiteraard ook in een 1 op 1 sessie, als je toe bent aan meer ontspanning en rust en je wilt daarbij persoonlijke begeleiding ontvangen.

Je bent meer dan welkom!

Een 1 op 1 sessie Yoga duurt ca 75 minuten en kost € 60,=
Voor een wekelijks terugkerende sessie in jouw eigen privésetting met kleine groep eigen mensen (maximaal 3) is de vergoeding op aanvraag

Ik zie ernaar uit om met je te mogen werken!