Over mij

Mijn naam is Caroline Slotboom 

Mijn passie en missie is om je te mogen begeleiden om jezelf “zo goed mogelijk in je vel” te laten zitten op alle gebied. 

Omdat ik inmiddels weet hoe belangrijk het is om je innerlijke stem te volgen en ernaar te leven, en wat een innerlijke rust, balans en energie je dit geeft.  Waardoor je “lekker in je vel” komt te zitten en je een groot geluksgevoel ervaart.

Na eerst zelf mijn eigen grote transformatieproces te hebben gelopen, welke in werking is gezet naar aanleiding van een burn-out waardoor ik mezelf écht heb leren kennen en nu ook nooit anders meer kan en wil dan vanuit mijn hart leven en werken.

En dat voelt zo fijn. Daarom wil ik enorm graag deze kennis en ervaring met je delen. Zo heb ik van mijn missie mijn werk gemaakt, en is mijn bedrijf Caroline cares ontstaan.

Door gebruik te maken van mijn diversiteit aan disciplines, vaardigheden, kennis en mijn sterk ontwikkeld intuïtief gevoel, kan ik goed inlezen wat er nodig is. Mijn werkwijze is zoals je dat noemt eclectisch, wat letterlijk ‘”samengesteld” betekent, waardoor ik doelgericht maatwerk aan kan bieden.

Met mijn achtergrond als massagetherapeute gebruik ik verschillende massagetechnieken om je (spier)spanning te verminderen en om je lichaam en geest tot rust te brengen. Als cadeautje voor jezelf om extra te mogen en kunnen ontspannen en letterlijk “lekkerder in je vel” te komen zitten

Vanuit mijn jarenlange ervaring en achtergrond in de sport en beweegbranche maak ik gebruik van verschillende stress reducerende beweeg-& adem sessies met het accent op de ademhaling, waarbij ik de ademhaling gebruik als medicijn, wat een zeer goede hulp is bij o.a. burn-out , overspannenheid en chronische stress en vermoeidheid.
Wat tevens een fijne en effectieve manier is om te luisteren naar wat je lichaam je te zeggen heeft; je lichaam is je blauwdruk en opslag van alle niet verwerkte  gebeurtenissen welke nog aandacht mogen hebben om verder  vooruit te kunnen in het hier en nu.

Om je meer bewustzijn te laten ervaren, in o.a. de dieper liggende oorzaak betreft het “waarom” het vaak maar moeizaam lukt om spanning en stress te verminderen maak ik gebruik van inzicht gevende Reiki en inzichtgevende eclectische sessies, om samen met je te ontdekken “wat eronder ligt”, dat wat zich afspeelt in je onderbewuste. Door dit naar je bewuste te halen in het hier en nu, kan het de ruimte krijgen om te transformeren en vervolgens op te lossen. Hiervoor zet ik onder andere Body Process sessies in ( helende lichaamssessies door toegangsbewustzijn vanuit je lichaam)

Heb ik je interesse gewekt, neem dan graag eens vrijblijvend contact met me op