Over mij

Mijn naam is Caroline Op den Kelder.

Mijn passie en missie is om je te mogen begeleiden om jezelf “zo goed mogelijk in je vel” te laten voelen op alle gebied. En dit te realiseren door dát te doen wat écht bij je past, recht vanuit je hart.

Gedreven door het feit dat ik vanuit een burn-out weet hoe belangrijk het is om je innerlijke stem te volgen en ernaar te leven, waardoor je innerlijke rust, balans en energie krijgt. Dit voelt zo fijn. Daarom wil ik enorm graag deze kennis en ervaring met je delen. Zo heb ik van mijn missie mijn werk gemaakt, en is mijn bedrijf Caroline cares ontstaan.

Met mijn achtergrond als massagetherapeute gebruik ik verschillende massagetechnieken om je (spier)spanning te verminderen en om je lichaam en geest tot rust te brengen. Als cadeautje voor jezelf om extra te mogen en kunnen ontspannen en letterlijk “lekkerder in je vel” te komen zitten

Vanuit mijn jarenlange ervaring en achtergrond in de sport en beweegbranche maak ik gebruik van verschillende stress reducerende beweeg-& adem sessies met het accent op de ademhaling, waarbij ik de ademhaling gebruik als medicijn, wat een zeer goede hulp is bij o.a. burn-out , overspannenheid en chronische stress en vermoeidheid.
Wat tevens een fijne en effectieve manier is om te luisteren naar wat je lichaam je te zeggen heeft; je lichaam is je blauwdruk en opslag van alle niet verwerkte  gebeurtenissen welke nog aandacht mogen hebben om verder  vooruit te kunnen in het hier en nu.

Om je meer bewustzijn te laten ervaren, in o.a. de dieper liggende oorzaak betreft het “waarom” het vaak maar moeizaam lukt om spanning en stress te verminderen maak ik gebruik van inzicht gevende Reiki en inzichtgevende eclectische sessies, om samen met je te ontdekken “wat eronder ligt”, dat wat zich afspeelt in je onderbewuste. Door dit naar je bewuste te halen in het hier en nu, kan het de ruimte krijgen om te transformeren en vervolgens op te lossen.

Door gebruik te maken van mijn diversiteit aan disciplines, vaardigheden, kennis en mijn sterk ontwikkeld intuïtief gevoel, kan ik goed inlezen wat er nodig is. Mijn werkwijze is zoals je dat noemt eclectisch, wat letterlijk ‘”samengesteld” betekent, waardoor ik doelgericht maatwerk aan kan bieden.

Heb ik je interesse gewekt, neem dan graag contact met me op